Hardloopevenementen

Bewaren

Ronde van Park 16Hoven

02 April 2018 - Op maandag 2 april 2018 organiseert Roparunteam 247 Tref&Co de zesde editie van de Ronde van Park16Hoven. Een wedstrijd van 5 of 10 kilometer door het Park16Hoven in Rotterdam. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roparun.


Lees meer »

Plassenloop Reeuwijk

17 Maart 2018 - Lopen door het prachtige plassengebied van Reeuwijk is een feestje! 5, 10 en 15 km Jeugdlopen 1100 en 2400 meter   Goede doel: Ook dit jaar zet de Reeuwijkse Plassenloop zich in voor een goed doel. Help jij ons mee? Bij de inschrijving via inschrijven.


Lees meer »

20 van Alphen

04 Maart 2018 - De 20 van Alphen is Dé Openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen. En op 4 maart 2018 houden wij onze 53e editie! Niet voor niets is de 20 van Alphen al meer dan 50 edities lang het leukste hardloopevenement van de regio.


Lees meer »

Nederstrandloop

18 Februari 2018 - De NederStrandLoop heeft voor de meeste atleten geen verdere uitleg nodig. Deze wedstrijd heeft een heel mooie reputatie bij iedereen die het fijn vind om door de duinen en op het  strand te sporten.


Lees meer »

Hoka trail testevent

09 Februari 2018 - Op vrijdag 9 februari organiseert De Hardloopwinkel ism Hoka een testevent bij de Wassenaarseslag in Wassenaar. Dit event duurt van 9:30 tot 11:30 uur. Deze ochtend kun je diverse trailschoenen van Hoka GRATIS uitproberen en al je vragen stellen aan een Hoka representative.


Lees meer »

Kom sporten en leer meer over voeding!!

27 Januari 2018 - Wil je een gezond gewicht bereiken en fit worden en kan je daarbij best wel wat hulp gebruiken? Dan kan je vanaf zaterdag 27 januari bij Crossfit Ridderkerk meedoen met het Start 2be Fit programma in de Gorzen. Je wordt begeleid naar een gezonde leefstijl.


Lees meer »

NSL Trailrun

21 Januari 2018 - Deze wedstrijd heeft een goede reputatie opgebouwd bij de vele deelnemers. Een mooie, uitdagende wedstrijd in een mooi, hopelijk winters duinlandschap. De start is om 11.00 uur in het Piet Florisdal aan de Duindamse Slag in Noordwijk. Hier is ook de finish.


Lees meer »

Strandmarathon

14 Januari 2018 - De kust blijft haar aantrekkingskracht houden. De zee, de golven in de branding, het gevoel van de wind op je gezicht, zon, sneeuw, regen, de geur van het zoute water, de aanblik van het strand, de duinen, de meeuwen, het geluid van water en wind, tijdloos.


Lees meer »

Start to Run

10 Januari 2018 - Heb je goede voornemens? Of wil je weer beginnen met hardlopen?  Op woensdag 10 januari begint in Noordwijkerhout weer een nieuwe editie van start to run. Leer in 7 weken tijd 25 minuten aan één stuk hardlopen. Schrijf je nu in op yakult start to run.


Lees meer »

Oliebollenloop Haarlem

30 December 2017 - Sinds jaar en dag organiseert IJsclub Haarlem de Oliebollenloop rond de jaarwisseling. Op 30 december 2017 wordt de loop al voor de 49e keer gehouden. De sfeer rond de Oliebollenloop is altijd gemoedelijk.


Lees meer »

What's in store....

30 December 2017 - Bekijk hieronder wat er komende tijd te doen is in De Hardloopwinkel Bodegraven  ______________________________________________ WINTER IS RUNNING BY ODLO Zaterdag 23 december 2017 Odlo winterkleding en underwear expert aanwezig, de  eerste 10 Odlo klanten ontv...


Lees meer »

Piepschuimlogo crosscircuit

24 December 2017 - Op 15 oktober, 12 november, 3 en 24 december 2017 organiseert AV Waterweg weer de traditionele crosslopen in het Sterrenbos tussen spoor en Waterweg met start- en finish ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Schenkeldijk.


Lees meer »

De Hardloopwinkel heeft vaak een samenwerking met een hardloopevenement of loopje in de regio. Op deze manier kunnen wij als hardloopspecialist een bijdrage leveren aan de organisaties van deze evenementen die vaak door vrijwilligers worden georganiseerd. Als runningstore vinden wij het belangrijk dat onze klanten hun trainingskilometers in wedstrijdverband kunnen uittesten en zo gemotiveerd blijven om hard te lopen. Op deze pagina vindt je alle bijzondere hardloopevenementen die door De Hardloopwinkel worden gesponsored en/of een warm hart worden toegedragen.