Hardloopevenementen

Bewaren

FunRun Den Haag

08 Oktober 2017 - De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag: een uniek hardloopevenement door en rond het Kyocera Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld.


Lees meer »

Hardloopwinkel Langs de Gouweloop

08 Oktober 2017 - Sportclub Antilope organiseert ook dit jaar weer de Langs de Gouweloop. Een leuke familieloop deels langs de rivier de Gouwe, deels door de nieuwe wijk Triangel in Waddinxveen. Start en finish is op het Gouweplein van het winkelcentrum Waddinxveen.


Lees meer »

Ronde van Noord

30 September 2017 - Met een vernieuwd parcours en uitgebreider programma dan ooit staat op zaterdag 30 september de Ronde van Noord weer op de kalender. Het programma is ook in 2017 goed gevuld met sport en entertainment en zit bomvol spannende wedstrijden en finales.


Lees meer »

Rondje Droogh 5km

17 September 2017 - Op 17 september wordt al voor de 49e keer het Rondje Droogh georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s. Het evenement is voornamelijk bedoeld voor de gezelligheid, maar er wordt zeker ook gedacht aan sportieve prestaties.


Lees meer »

Rotterdam Urban Trail

10 September 2017 - Op zondagochtend 10 september is Rotterdam hét decor van de tweede Rotterdam Urban Trail. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de unieke ervaring van het stedelijke parcours van ongeveer 10 km. Er is geen wedstrijd element en daarom ook geen wedstrijd uitslag.


Lees meer »

Start met hardlopen in Bodegraven

09 September 2017 - Wil je onder begeleiding leren hardlopen? Dat kan! Op zaterdag 9 september 2017 start de 12 weekse beginnerscursus hardlopen vanuit de winkel in Bodegraven op de Doortocht (naast de visboer) Doe je met ons mee? Benefits: - 1e les is gratis - goodiebag - 10% kort...


Lees meer »

Start to Run Noordwijkerhout

06 September 2017 - Altijd al willen beginnen met hardlopen? Op woensdagavond 6 september start er weer een nieuwe start to run beginnerscursus bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout. Samen is toch leuker dan alleen?  Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op https://goo.


Lees meer »

Avondhardloopvierdaagse 2017

28 Augustus 2017 - Ook dit jaar organiseert atletiekvereniging SPARK weer een Avondhardloopvierdaagse in Spijkenisse van maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus 2017. De te lopen afstanden zijn 5 en 10 km. De jeugd kan 600 en 1200 m op de baan lopen.


Lees meer »

Starbalm strandlopen

24 Augustus 2017 - De starbalm strandlopen zijn er weer! Elke donderdag tot en met 17 augustus kun je meedoen met een loopje over het Noordwijkse strand. De afstanden zijn 2,4, of 8 kilometer. Voor ieder wat wils dus!  Kijk op http://www.strandlopen.nl/index.


Lees meer »

De Ronde van West

15 Augustus 2017 - De 10e editie van de Ronde van West vindt plaats op dinsdagavond 15 augustus 2017 in Capelle a/d ijssel en beloofd een groot feest te worden. Er zijn verschillende afstanden mogelijk om te lopen: 1, 2, 5 en 10 km, waarbij je grotendeels door de wijk Capelle-West loopt.


Lees meer »

Poldercross

03 Augustus 2017 - Tegenwoordig heb je mud-runs, strong man-runs, crossen en trails, allerlei varianten van hardloopevenementen op net even andere terreinen met net even andere hindernissen dan we op de weg of op de atletiekbaan gewend zijn.


Lees meer »

10 van Noordwijk

16 Juli 2017 - De vijfde editie van de 10 van Noordwijk is op zondag 16 juli 2017  en wordt nog leuker, beter en zonniger. Aanrader voor iedereen die 10 kilometer kan lopen en voor kinderen die zich willen meten met hun leeftijdsgenootjes in de KidsRun.


Lees meer »

De Hardloopwinkel heeft vaak een samenwerking met een hardloopevenement of loopje in de regio. Op deze manier kunnen wij als hardloopspecialist een bijdrage leveren aan de organisaties van deze evenementen die vaak door vrijwilligers worden georganiseerd. Als runningstore vinden wij het belangrijk dat onze klanten hun trainingskilometers in wedstrijdverband kunnen uittesten en zo gemotiveerd blijven om hard te lopen. Op deze pagina vindt je alle bijzondere hardloopevenementen die door De Hardloopwinkel worden gesponsored en/of een warm hart worden toegedragen.