16 dec. Herzog Experience16 December 2017

Herzog Experience bij De Hardloopwinkel Bodegraven

In aanloop naar de Linschotenloop organiseren wij in samenwerking met Herzog Medical een echte Compressie Experience. Sportcompressiekousen zijn inmiddels niet meer weg te denken bij hardloopwedstrijden en zullen binnenkort ook weer in groten getale zichtbaar zijn bij de Linschotenloop. Maar weet jij wat de verschillen zijn tussen al die Compressiekousen en waar een echte Sportcompressiekous aan moet voldoen? Op zaterdag 16 december staat van 10 tot 5 de specialist van Herzog Medical in onze winkel om antwoord op deze en alle andere vragen te geven. Bovendien kun je op deze dag de echte Herzog compressie zelf ervaren en worden de kousen vakkundig aangemeten.


Profiteer op deze dag van 20% korting op de producten van Herzog. Alle maten en kleuren zijn op voorraad en wij bieden je de mogelijkheid om de echte Herzog compressie zelf te testen. Dus kom zaterdag naar de winkel en sta optimaal voorbereid aan de start van de
Linschotenloop!
 

Ervaar de Compry Recovery en herstel als een pro (foto Marianne Vos)
Heb je net een zware training gehad of wil je graag zelf ervaren hoe compressie voelt?
Herzog biedt zaterdag ook de mogelijkheid om de Compry Recovery, de persoonlijke masseur, te testen.
Als officiële Recovery Partner van de Atletiekunie heeft de Compry Recovery zich bewezen als optimaal hulpmiddel tijdens het herstel. Zorg er dus voor dat je volledig fit aan de start staat en kom de massage van de Compry Recovery zaterdag zelf ervaren!

Bekijk hier wat er de komende tijd nog meer te doen is in deze vestiging.

Meer info? bel of mail naar de winkel in Bodegraven:
Doortocht 3a
2411DS Bodegraven
0172-650683
bodegraven@dehardloopwinkel.nl