Sponsorloop Tour Du ALS21 Mei 2017

Op zondag 21 mei vindt er een sponsorloop plaats voor Stichting ALS.
Patricia Veen is de drijvende motor achter dit initiatief: zij fietst op 8 juni de Mont Ventoux op tijdens de Tour Du ALS en probeert daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS.

In samenwerking met Loopschool Kralingen is daarom een sponsorloop georganiseerd bij het kralingse bos, waarbij ook een loterij wordt gehouden. Lootjes kosten vijf euro en we verzekeren dat er een aantal mooie prijzen te winnen zijn!


Het verhaal van Patricia:
2 Jaar geleden had ik een racefiets aangeschaft. Ik dacht leuk, na een aantal ritjes te hebben gemaakt dacht ik…geen bal aan! Van de zachte vering in een hardloopschoen naar een zadel waarmee je een spijker in de muur kan slaan. Maar fietsen is leuk, maar het kon mij nog niet echt boeien, het kan leuker. Ik moest een doel hebben. Het liefst een goed doel. Ik ben gaan zoeken en kwam uit op de site van www.tourduals.nl.

Nu nog een “gek” vinden die met mij mee wil de Mont Ventoux op! En die heb ik gevonden, in mijn familie, tja de appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.
De overeenkomst is met tour du Als is dat wij 3000 euro aan sponsorgeld binnen moeten harken.
Best wel een pittig bedrag, maar je gaat ergens voor of niet. Zo hebben wij team “de Vrolijke Mol “ als heel wat geld bij elkaar dmv verkoop van 2 voetbalshirts, voetbalkaartjes, ALS bandjes, knutselwerken gemaakt door de kids van het kinderdagverblijf, rommelmarkt. Binnenkort een Sponsorloop met Loopschool Kralingen en een ALS dag op het kinderdagverblijf. Daarnaast nog de gun factor om ons te sponsoren van familie, vrienden en kennissen.


Team “de vrolijke Mol” www.tourduals.nl

“Samen trappen wij ALS de wereld uit”