Hardloopnieuws

Blessureleed? Vraag de specialist!

02 Maart 2018 - Heb je een vervelende sportblessure waar je maar niet van afkomt?  Wil je er eens goed naar laten kijken door een specialist? Kom dan naar de winkel in Bodegraven op: Vrijdag 2 maart> GRATIS spreekuur podotherapeut mw. G.


Lees meer »

Update Barry eats rift valley

28 Februari 2018 -  2018 is alweer een stukje opweg en daarmee komt 12 mei ook steeds dichterbij! De datum waarop het vliegtuig klaar staat om naar Kenia te vliegen. Wat betreft het sponsorbedrag zijn we aardig op weg maar nog lang niet bij het einddoel van 5000,- euro.


Lees meer »

De Hardloopwinkel in beeld

16 Februari 2018 - MARIJE HIJMAN PAKT BRONS TIJDENS NK 10KM IN SCHOORL Mijn eerste 10 km vandaag gelopen in Schoorl. Dit was gelijk het Nederlands kampioenschap. Ik vond het best spannend, maar had er ook veel zin in. Ik had een goede start, waarna het een stuk omhoog ging.


Lees meer »

Gel actie 3+1 gratis

10 Februari 2018 - Ben je aan het trainen voor een halve of hele marathon, dan is sportvoeding essentieel. Wij hebben nu een actie met gels: 3 + 1 Gratis.(25% korting) Wij adviseren om ook eerst te trainen met gels voordat je het gaat gebruiken tijdens je race..


Lees meer »

Help AV Gouda uit de brand!

09 Februari 2018 - Brand bij AV Gouda Op 30 december 2017 is onze vereniging getroffen door één van de naarste gebeurtenissen die een sportvereniging kan overkomen: brandstichting met grote schade tot gevolg. Onze materiaalopslag is volledig uitgebrand.


Lees meer »

Samenwerking met Fit & shape Lisse

01 Februari 2018 - De Hardloopwinkel Noordwijkerhout is een samenwerking aangegaan met Fit & Shape in Lisse, leden krijgen een standaard korting op schoenen en kleding van 10% bij ons in de winkel.


Lees meer »

Kom sporten en leer meer over voeding!!

27 Januari 2018 - Wil je een gezond gewicht bereiken en fit worden en kan je daarbij best wel wat hulp gebruiken? Dan kan je vanaf zaterdag 27 januari bij Crossfit Ridderkerk meedoen met het Start 2be Fit programma in de Gorzen. Je wordt begeleid naar een gezonde leefstijl.


Lees meer »

Maak kennis met trailrunning

26 Januari 2018 -  Trailruncursus voor de hardloper die nieuwsgierig is naar trailrunning... Trailrunning is hot. Trailrunning is hip. Steeds meer hardlopers maken de overstap naar trailrunning.


Lees meer »

Wij staan achter onze producten...

25 Januari 2018 - Wij van De Hardloopwinkel staan achter onze producten en proberen hiermee ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid en milieu. Merken en leveranciers die hier een actieve bijdrage aan leveren krijgen van ons voorrang.


Lees meer »

inloopspreekuur fysiotherapeuten

20 Januari 2018 - Last van een (opkomende) blessure?  Wacht niet te lang en maak nu een vrijblijvende (eerste consult is gratis) afspraak bij De Hardloopwinkel Den Haag. Zaterdag 20 januari is er een inloopspreekuur van 11.00 tot 13.00 uur.


Lees meer »

NIEUW! Hardloopcursus 5 naar 10km

13 Januari 2018 - *****Road to 1/4 Marathon Rotterdam***** Wil jij in 12 weken trainen van 5km naar 10,5km ? Schrijf je dan nu in voor deze unieke kans! Wat: 12 weekse hardloopcursus Start: zaterdag 13 Januari 2018 Waar: Reeuwijkse Hout/Bodegraven Hardloopwinkel Tijd: 9.00-10.


Lees meer »

GRATIS INLOOP SPORTFYSIO

30 December 2017 - Onverklaarbare klachten aan je enkels, knieen, heupen, nek en schouders? Laat dan Erik Lette master in Sportfysio er eens naar kijken tijdens het gratis inloop spreekuur in De Hardloopwinkel Bodegraven. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt zo binnenlopen....


Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws met betrekking tot De Hardloopwinkel Nederland. Zo vindt je hier landelijk en regionaal nieuws over bijvoorbeeld openstaande vacatures, evenementen, bijzondere bijeenkomsten met specialisten, prestaties van de gesponsorde atleten enz. Ook via Social Media kun je het laatste hardloopnieuws blijven volgen.