Hardloopnieuws

HOKA testdagen Noordwijkerhout

02 Oktober 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 2 t/m 7 oktober naar De Hardloopwinkel te Noordwijkerhout! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats.


Lees meer »

HOKA testdagen Leiden

25 September 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 25 t/m 30 september naar De Hardloopwinkel te Leiden! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats.


Lees meer »

HOKA testdagen Den Haag

18 September 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 18 t/m 24 september naar De Hardloopwinkel te Den Haag! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats.


Lees meer »

HOKA testdagen Bodegraven

11 September 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 11 t/m 16 september naar De Hardloopwinkel te Bodegraven! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats! Het team van HOKA neemt voor zowel ...


Lees meer »

Start to run

09 September 2017 - In samenwerking met AV.Sparta Zuiderpark organiseert De Hardloopwinkel Den Haag weer een Start to Run. Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij AV Sparta. Bij deze vereniging kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd.


Lees meer »

HOKA testdagen Rotterdam

05 September 2017 - Beste hardloper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 5 t/m 10 september naar De Hardloopwinkel te Rotterdam! Hier vinden die week speciaal de HOKA One One testdagen plaats! Het team van HOKA neemt voor zowel dames al...


Lees meer »

Leiden Ladies Run

01 September 2017 - Op 1 september is er weer de Leiden Ladies Run. De inschrijving is reeds geopend. De eerste 500 inschrijvers krijgen een goed gevulde Goody Bag. De afstanden zijn 5km en 10km. De opbrengst gaat naar het goede doel. Klik hier voor meer info..


Lees meer »

Op zoek naar snel herstel?

01 September 2017 - Het Compry Recovery systeem –de draagbare masseur– van Herzog Medical biedt een beter en sneller herstel na inspanningen. Sporters die actief trainen en in wedstrijdverband spelen hebben te maken met spiervermoeidheid.


Lees meer »

Samenwerking met Train 4 you en Njoy fitness

01 September 2017 - De hardloopwinkel Noordwijkerhout is op 8 augustus een samenwerking aangegaan met personal trainer Semmy Stigter, die tevens manager is bij sportcentrum Njoy in Noordwijk.   In 2014 startte Personal trainer Semmy Stigter Train 4 You Personal Training.


Lees meer »

Evenementen Bodegraven

30 Augustus 2017 - Wat is er dit najaar allemaal te doen... Ben je gek van hardlopen? Dan ben je bij De Hardloopwinkel Bodegraven aan het juiste adres! We organiseren diverse leuke evenementen voor hardlopers dit najaar. Voor de beginner, de gevorderde, de marathonloper en de geblesseerde...


Lees meer »

Run2Trail Clinic

27 Augustus 2017 - De Vrolijke Loper organiseert een viertal trailclinics in Zuid - Holland voor de beginnende trailrunner! Ben je een enthousiaste hardloper en nieuwsgierig naar trailrunning? Dan zijn dit hele leuke clinics om aan mee te doen.


Lees meer »

Poldercross

03 Augustus 2017 - Tegenwoordig heb je mud-runs, strong man-runs, crossen en trails. Allerlei varianten van hardloopevenementen op net even andere terreinen met net even andere hindernissen dan we op de weg of op de atletiekbaan gewend zijn.


Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws met betrekking tot De Hardloopwinkel Nederland. Zo vindt je hier landelijk en regionaal nieuws over bijvoorbeeld openstaande vacatures, evenementen, bijzondere bijeenkomsten met specialisten, prestaties van de gesponsorde atleten enz. Ook via Social Media kun je het laatste hardloopnieuws blijven volgen.