Hardloopnieuws

OOFOS Slippers

23 Juni 2017 - OOfoam: Absorbeert vele malen beter dan traditionele EVA demping materialen. Vermindert stress aan pijnlijke voeten, knieën en rug. Je voetboog wordt ondersteund. Maakt een natuurlijke afwikkeling mogelijk. Duurzaam OOfoam blijft zijn levensduur dempen.


Lees meer »

Vacatures Rotterdam

16 Juni 2017 - Vacatures De Hardloopwinkel Rotterdam. De Hardloopwinkel is een hardloopspeciaalzaak. Wij maken o.a. loopanalyses om te kijken welke schoen het best bij de loper past. Verder adviseren wij klanten op het gebied van loopkleding en accessoires. Zie ook onze site www.


Lees meer »

Leiden Ladies Run

07 Juni 2017 - Op 1 septemeber is er weer de Leiden Ladies Run. De inschrijving is reeds geopend. De eerste 500 inschrijvers krijgen een goed gevulde Goody Bag. De afstanden zijn 5km en 10km. De opbrengst gaat naar het goede doel. Klik hier voor meer info..


Lees meer »

Steun Roparunteam Geen Getrut

03 Juni 2017 - Roparunteam Geen Getrut loopt dit jaar de 25ste Roparun van Hamburg naar Rotterdam. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Ook De Hardloopwinkel draagt haar steentje bij door het leveren van de shirts voor deze editie.


Lees meer »

Healthclub Prolife Warmond

30 Mei 2017 - Graag stellen we een nieuwe samenwerkend partner van de winkel in Noordwijkerhout aan je voor: Healtclub Prolife in Warmond; Een moderne sportclub waar het behalen van je persoonlijke doelstelling voorop staat.


Lees meer »

Prijswinnares raad en win actie

20 Mei 2017 -  Mevrouw van der Meulen was de prijswinnares van onze raad en win actie die we in de maand april bij Optisport de Schelft in Noordwijkerhout hadden en kwam zaterdag haar cadeaubon twv €25,00 ophalen..


Lees meer »

Gratis Spreekuur Podotherapeut

19 Mei 2017 - Heeft u al langer een blessure, waar u niet vanaf komt? Misschien kan de podotherapeut mw G Heijgele van Voet Medisch Centrum Heijgele u helpen, aangezien een blessure door meerdere factoren kan worden veroorzaakt.


Lees meer »

FunFit Lisse

15 Mei 2017 -  Welkom bij FunFit. De leukste sportaanbieder van Lisse en omstreken! Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van Fitness, Personal training, Bootcamps, Beginners Bootcamps, Small group Trainingen en Voedingsadvies.


Lees meer »

Pop up store in de Schelft

30 April 2017 - De hele maand april mogen wij gebruik maken van de pop up store in de Schelft in Noordwijkerhout. Doe mee met de prijsvraag en win een kadobon twv €25,00. Leden van de Schelft krijgen standaard 10% bij ons in de winkel. .


Lees meer »

Start to Run Now in Boskoop

10 April 2017 - Bereid je voor op de BentwoudRun.


Lees meer »

Trainingslopen Rotterdam Marathon

09 April 2017 - Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de NN Marathon Rotterdam in volle gang. Overal in het land worden trainingslopen aangeboden door hardloop- en atletiekverenigingen om de lopers te ondersteunen tijdens hun training naar die magische afstand.


Lees meer »

Gesloten vanwege de marathon

09 April 2017 - Vanwege de Rotterdam Marathon op zondag 9 april is De Hardloopwinkel Rotterdam gesloten. De Hardloopwinkel Den Haag is op zondag 9 april wel open. Op zaterdag 8 april zijn alle winkels open  (Bodegraven, Den Haag, Leiden, Noordwijkerhout en Rotterdam).


Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws met betrekking tot De Hardloopwinkel Nederland. Zo vindt je hier landelijk en regionaal nieuws over bijvoorbeeld openstaande vacatures, evenementen, bijzondere bijeenkomsten met specialisten, prestaties van de gesponsorde atleten enz. Ook via Social Media kun je het laatste hardloopnieuws blijven volgen.