Nieuwe naamsponsor Bentwoudrun 201807 Maart 2018

De Hardloopwinkel nieuwe naamsponsor van de Bentwoudrun in Boskoop.

De Hardloopwinkel in Bodegraven is de nieuwe naamgever van de Bentwoudrun in Boskoop. Atletiekvereniging AV’47 en De Hardloopwinkel hebben een sponsorcontract voor drie jaar getekend. De Hardloopwinkel in Bodegraven is door jarenlange ervaring en kennis uitgegroeid tot dé hardloopspecialist in onze regio. Peter Kooijmans, bedrijfsleider van De Hardloopwinkel in Bodegraven, is zelf besmet met het hardloopvirus. Hij geeft aan dat De Hardloopwinkel zich met plezier verbindt aan AV’47 en in het bijzonder aan de Bentwoudrun. Er is al jaren een goede samenwerking met AV’47 maar het is bijzonder om de naam van de winkel te kunnen koppelen aan een nieuw hardloopevenement in de regio. Zeker om dat dit evenement bij de eerste editie in 2017 zo succesvol was.

Diana Hijman en Frieda Vester, die namens AV’47 betrokken zijn bij deze sponsoring, waren aanwezig bij de ondertekening van het contract op donderdag 23 februari 2018. Zij zijn erg trots dat De Hardloopwinkel de naamsponsor van de Bentwoudrun is. Sponsoring is nodig om het evenement te organiseren maar met een sponsor die de hardloopsport een warm hart toedraagt en die in de regio bekend is kunnen wij niet alleen de Hardloopwinkel promoten maar kunnen zij ons ook helpen bij het promoten van onze run. Dit is een echte win-win situatie.

De tweede editie van De Hardloopwinkel Bentwoudrun vindt plaats op zondag 24 juni 2018. Voor kinderen is er een kidsrun en daarnaast is er een parcours over 5, 10 en 16,1 kilometer (10EM). Kijk voor meer informatie op www.bentwoudrun.nl of op facebook.