GRATIS SPREEKUUR PODOTHERAPEUT15 December 2017

Vrijdag 15 december zal podotherapeut mw. G. Heijgele van Voetmedisch Centrum Heijgele in de winkel in Bodegraven aanwezig zijn van 16.30 tot 18.00 uur ( op afspraak kunt u terecht)

Heeft u al langer last van onderstaande klachten, dan is een GRATIS consult van de podotherapeut zeker het proberen waard!

* hielklachten, hielspoor
* achillespees klachten
* langdurige kuitproblemen
* scheenbeenproblemen
* doorgezakte voeten
* hoge voetboog en wreef
* branderige pijn onder de voet, voorvoet
* tintelende tenen
* beenlengte verschil
* heupklachten


Misschien kan de podotherapeut mw Heijgele u helpen, aangezien een blessure door meerdere factoren kan worden veroorzaakt. Zo is het schoeisel, de ondergrond en de hoeveelheid belasting erg belangrijk. Wat echter vaak wordt vergeten is de manier van lopen. Het is daarom van essentieel belang dat alle factoren worden beoordeeld die negatief kunnen werken op uw loop- en trainingspatroon. Hoe beweegt uw voet, been en romp en wat gebeurt er met uw spieren en gewrichten tijdens het lopen? De stand van uw voet en been kan daarbij van groot belang zijn.

Indien u regelmatig last heeft van sportblessures aan uw voet, been of rug, dan is een afspraak op een gratis spreekuur in De Hardloopwinkel in Bodegraven aanbevelenswaardig. Eens in de maand op vrijdagmiddag kunt u terecht bij onze podotherapeut Mw G Heijgele van Voet Medisch Centrum Heijgele uit Woerden. U kunt bellen voor een afspraak naar De Hardloopwinkel 0172 – 650683 of naar de praktijk op tel. 0348 – 460507.