RunStore2.0 Loopanalyse van de toekomst01 November 2017

Heeft u ons nieuwe en unieke video concept al gespot in de winkels?

De Hardloopwinkel en het interactieve presentatiebureau WT interactive hebben het afgelopen jaar een uniek winkel belevingsconcept ontwikkeld voor hardloopspeciaalzaken. De Hardloopwinkel zet met de lancering van RunStore 2.0 een volgende stap op het gebied van retailing.

Onze winkels zijn inmiddels al veranderd van een magazijn met rekken naar een bioscoopachtige omgeving. Achterin de winkel staat een groot scherm met beeld en geluiden waarbij alles draait om beleving en visualisatie.De nieuwste brandmovies en specificaties van de bekende hardloopmerken worden hierop getoond. Fysieke producten verdwijnen hiermee naar de achtergrond, sfeerbeelden en technische aspecten van de hardloopproducten worden naar voren geschoven.

De Hardloopwinkel zet met de opening van RunStore 2.0, “one wall a million possiblities”, een volgende stap op het gebied van retailing. Eigenaar Rob Koster verteld: “Alles draait om beleving, proberen en performance. De winkel is onder handen genomen door de interactieve presentatie experts van WT interactive en bevat allerlei technologie om de bezoeker van begin tot eind te boeien. De klant scant een product waar hij/zij meer van wil weten en de ontdekkingstocht naar een nieuw paar hardloopschoenen of hardloopproduct begint direct. Er wordt een film gestart met informatie en uitleg over dit specifieke product. Ook het analyseren van het hardlopers looppatroon wordt op het grote scherm getoond. De klant ziet zichzelf daarna levensgroot op beeld, kan zelf meekijken en leren van deze beelden.

Tijdens het testen van de nieuwe hardloopschoenen op de hardloopbaan in de winkel waant men zich in het “bos” of loopt een stukje de “New York Marathon” mee en wordt zelfs aangemoedigd door juichend publiek. Een beleving die de bezoeker van De Hardloopwinkel niet snel zal vergeten” 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke hardloopbelevenis? Kom dan langs in 1 van onze filialen in de Randstad en ervaar het zelf!