Update Barry eats rift valley28 Februari 2018

 2018 is alweer een stukje opweg en daarmee komt 12 mei ook steeds dichterbij! De datum waarop het vliegtuig klaar staat om naar Kenia te vliegen. Wat betreft het sponsorbedrag zijn we aardig op weg maar nog lang niet bij het einddoel van 5000,- euro. In december heb we een WijnActie gehouden en is er Riksja gereden voor mijn Unicef project. Dit heeft een mooie extra bijdrage op geleverd. De komende weken zullen meer acties volgen, maar digitaal doneren of in een van de Winkels van de Hardloopwinkel mag en kan natuurlijk ook.

Mijn trainingen zullen de komende weken in omvang toenemen en aanvult worden met veel oefening voor onder andere een sterkere core. Ook staan er nog komende weken twee wedstrijden op de planning tervoorbereiding op de marathon. De 28ste is de bedoeling om een snelle 10km te lopen in Uithoorn. Samen met de andere deelnemers aan de Rift Valley Marathon hebben we tijdens de Groet uit Schoorl run een bijeenkomst om elkaar beter te leren kennen. Hier sta ik ook aan de start voor een Halve Marathon. 

Meer weten of het project of wilt u een donatie doen? Kijk dan op mijn Unicef actiepagina; https://helpmee.unicef.nl/riftvalley/2-5261