Test 2

1 2 3 4


"Ik ga op pad en neem mee
Zo blijkt ook hier maar weer dat een goede voorbereiding het halve werk is. Het stuk dat we lopen, is geselecteerd op afwisseling; bos, duinen, strand en een terras onderweg! Ja, we hebben de mazzel om een stuk te kunnen Waddenwandelen. Één rugzak en een rugzakje, gevuld met ranja en koek. Maar ook verrekijker, fototoestel en natuurlijk de routekaart behoren tot onze uitrusting. We dragen èchte wandelschoenen (maatje 29 en maat 39) en lopen grote stukken hand in hand. Genieten!"

(schrijver: Ankie, coördinator belangenbehartiging Wandelnet)


Op zoek naar lekker zittende wandel/vrijetijdsschoenen?
....dan kun je hiervoor nu terecht bij jouw wandelspecialist in Bodegraven, Den Haag, Leiden, Noordwijkerhout en Rotterdam.

-klik hier
voor adresgegevens en openingstijden-

Wij bij De Hardloopwinkel zijn gespecialiseerd in voeten en schoenen, vandaar dat wij onze expertise graag gebruiken om jouw als wandelaar van gedegen advies te kunnen voorzien met het kopen van goede, comfortabele schoenen.

Jarenlange ervaring met voeten hebben ervoor gezorgd dat onze vakkundige medewerkers niet zomaar een willekeurige schoen erbij pakken maar ook doorvragen over blessures, medische klachten en een gesprek aangaan met de (wandel)klant. Tevens kijken wij naar de vorm van de voeten, kunnen we met de voetspiegel een afdruk van de voet bekijken en bieden we een ruime keuze om samen met jouw  de juiste wandelschoen te kiezen. Passen mag altijd.

Wij werken met diverse wandelmerken zoals o.a.: New Balance, Hi-Tec, Asics, Lowa, Falke en Hoka. Diverse modellen en maten schoenen in verschillende breedtematen zorgen voor een perfecte pasvorm.