Wandel

1 2

                     Start wandelen in september!
Doe mee en schrijf je snel in...


Bodegraven:

Zaterdag 17 sept. vanaf 9.30 uur
start de wandelcursus vanuit de winkel in Bodegraven onder begeleiding van wandeltrainer Dirk. In de mooie omgeving van Bodegraven, leer je elkaar en de natuur kennen!
Bel naar de winkel: 0172-650683 of
klik op deze link om je in te schrijven

Onder begeleiding van een wandeltrainer kun je een sportieve en gezelllige start van het najaar maken!
Koffie en thee na afloop in De Hardloopwinkel. Prijs per keer is 3 euro.
(incl. goodiebag, minimaal 10 trainingen, 10% korting op wandelschoenen+ leuke extra's)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------klik hier
voor adresgegevens, telefoonnummers en openingstijden van onze winkels!

Wij zijn gespecialiseerd in voeten en schoenen en we gebruiken deze expertise om jou als wandelaar van gedegen advies te kunnen voorzien met het kopen van goede, comfortabele wandelschoenen.
Jarenlange ervaring met voeten hebben ervoor gezorgd dat onze vakkundige medewerkers niet zomaar een willekeurige schoen erbij pakken maar ook doorvragen over blessures, medische klachten en een gesprek aangaan met de (wandel)klant. Tevens kijken wij naar de vorm van de voeten, kunnen we met de voetspiegel een afdruk van de voet bekijken en bieden we een grote keuze om samen met jou de juiste wandelschoen te kiezen.

Volg....
Wandel NL op facebook voor de leukste weetjes over wandelen....
 
   
   
   
 
Wij werken met de bekende wandelmerken: New Balance, Hi-Tec, Asics, Lowa, Falke en Hoka. Diverse modellen en maten schoenen in verschillende breedtematen zorgen uiteindelijk voor dé perfecte pasvorm.Handige websites:
www.wandel.nl
www.wandelnet.nl
www.wandelstartpagina,nl

Onderhoud wandelschoenen klik hier!
Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van wandel, wandelevenementen en de nieuwste collecties? schrijf je in voor onze wandel nieuwsbrief:

BewarenBewarenBewarenBewaren
 
 
"Ik ga op pad en neem mee Zo blijkt ook hier maar weer dat een goede voorbereiding het halve werk is. Het stuk dat we lopen, is geselecteerd op afwisseling; bos, duinen, strand en een terras onderweg! Ja, we hebben de mazzel om een stuk te kunnen Waddenwandelen. Één rugzak en een rugzakje, gevuld met ranja en koek. Maar ook verrekijker, fototoestel en natuurlijk de routekaart behoren tot onze uitrusting. We dragen èchte wandelschoenen (maatje 29 en maat 39) en lopen grote stukken hand in hand. Genieten!" (schrijver: Ankie, coördinator belangenbehartiging Wandelnet)