Hardloopevenementen Bodegraven

Bodegraven

Bentwoudrun Boskoop

25 Jun - Zondag 25 Juni 2017 Deze unieke hardloopwedstrijd door de polders en kassen van Boskoop moet je gewoon een keertje hebben meegemaakt! Nederlandse topper Maureen Koster zal  het startsein geven. Op zondag 25 juni 2017 vindt de eerste Garden Plaza Bentwoudrun plaats.


Lees meer »

Avond4daagse Bodegraven

06 Jun - Wandel gezellig mee met de avond4daags Bodegraven op 6 t/m 9 Juni! Klik op de onderstaande link van de facebookpagina voor meer info: avond4daagse Bewaren.


Lees meer »

Oranjeloop Ter Aar

23 Apr - Zondag 23 April vind deze leuke loop plaats in Ter Aar, zien wij je daar? Programma RUNNERS – 500 meter (t/m 6 jaar), start: 10.30 uur, €2,50 inschrijven (voorinschrijving mogelijk) – 1500 meter (t/m 9 jaar), start: 10.


Lees meer »

Reeuwijkse Plassenloop 18 mrt 2017

18 Mar - Het start- en finishgebied is aan de Reeuwijkse Houtwal in het recreatie-gebied ‘De Reeuwijkse Hout’ in Reeuwijk . Dit is op 500 meter vanaf de A12 (afslag 12). Volg de borden richting ‘De Reeuwijkse Hout’.


Lees meer »

hardlooptrainingen Bodegraven

18 Mar - Start zaterdag 18 maart 9.15 uur, doe jij ook mee? De eerste proefles is gratis! Meld je aan of klik voor: meer info.


Lees meer »

20 van Alphen 5 mrt 2017

05 Mar - De 20 van Alphen is dé openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiekseizoen. Ieder jaar doen zowel Nederlandse topatleten als vele duizenden liefhebbers mee aan het grootste hardloopevenement van het Groene Hart.


Lees meer »

Groenhovenloop 5 febr 2017

05 Feb - De halvemarathon is een prachtig parcours door de omgeving van Gouda en Bodegraven! Meer informatie? klik hier: http://www.avgouda.nl/groenhovenloop.


Lees meer »

Linschotenloop

17 Dec - Doe mee aan de laatste loop voor Kerst! Zowel voor hardlopers als wandelaars een fantastische plek om te lopen in de omgeving van Linschoten. Schrijf je nu in: www.linschotenloop.


Lees meer »

Lintloop Max vleuten

13 Nov - Het parcours van De Hardloopwinkel 5 mijl gaat over Het Lint, een prachtige route rond het Máximapark in Vleuten.


Lees meer »

Langs De Gouweloop 2 okt.2016

02 Oct - De voorbereidingen voor de 48e Hardloopwinkel Langs de Gouweloop zijn weer gestart. Het nieuwe parcours waarbij de start en finish gelegen zijn op het nieuwe winkelcentrum in Waddinxveeen zal ook dit jaar weer het middelpunt zijn van deze geweldige familieloop.


Lees meer »

Rondje Droogh Bodegraven

18 Sep - meer informatie over dit unieke evenement aan de rand van Bodegraven: rondjedroogh Op 18 september wordt al voor de 48e keer het Rondje Droogh georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s.


Lees meer »

Hardlooptrainingen Bodegraven

17 Sep - Start cursus: zat. 17 sept. 2016 Locatie: De Hardloopwinkel Bodegraven, Doortocht 3a Voor wie? iedereen die wil beginnen met hardlopen en/of al gestart is maar een stok achter de deur kan gebruiken.


Lees meer »

12