Hardloopevenementen Bodegraven

Bodegraven

What's in store....

30 Dec - Bekijk hieronder wat er komende tijd te doen is in De Hardloopwinkel Bodegraven  ______________________________________________ WINTER IS RUNNING BY ODLO Zaterdag 23 december 2017 Odlo winterkleding en underwear expert aanwezig, de  eerste 10 Odlo klanten ontv...


Lees meer »

Winter is Running by Odlo

23 Dec - Zaterdag de 23e staat de winkel in Bodegraven in het teken van de winter!  Er is van alles te doen en te beleven: WINTER IS RUNNING BY ODLO ************************************************************* ** De eerste 10 Odlo klanten ontvangen een GRATIS winter Odlo mu...


Lees meer »

16 dec. Herzog Experience

16 Dec - Herzog Experience bij De Hardloopwinkel Bodegraven In aanloop naar de Linschotenloop organiseren wij in samenwerking met Herzog Medical een echte Compressie Experience.


Lees meer »

Trecho teamrun

12 Nov - De Trecho team run marathon loop je dus niet alléén... dat doe je met twee teammaatjes! Elk teamlid loopt 2x een ronde van 3,5 km. Het parcours loopt over een deel van Het Lint, onderdeel van het Máximapark.


Lees meer »

Hardloopwinkel Langs de Gouweloop

08 Oct - Sportclub Antilope organiseert ook dit jaar weer de Langs de Gouweloop. Een leuke familieloop deels langs de rivier de Gouwe, deels door de nieuwe wijk Triangel in Waddinxveen. Start en finish is op het Gouweplein van het winkelcentrum Waddinxveen.


Lees meer »

Rondje Droogh 5km

17 Sep - Op 17 september wordt al voor de 49e keer het Rondje Droogh georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s. Het evenement is voornamelijk bedoeld voor de gezelligheid, maar er wordt zeker ook gedacht aan sportieve prestaties.


Lees meer »

Start met hardlopen in Bodegraven

09 Sep - Wil je onder begeleiding leren hardlopen? Dat kan! Op zaterdag 9 september 2017 start de 12 weekse beginnerscursus hardlopen vanuit de winkel in Bodegraven op de Doortocht (naast de visboer) Doe je met ons mee? Benefits: - 1e les is gratis - goodiebag - 10% kort...


Lees meer »

RCW estafetteloop Cromwijckpark

01 Jul - Woerden,  de Woerdense Estafetteloop, als benefiet voor de ‘Stichting Fotografie tegen Armoede’ van fotograaf Dies Groot. Extra dit jaar is de Kids Run, een afstand van 1.000 meter voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We hopen op veel deelnemers, leden en niet-leden.


Lees meer »

Bentwoudrun Boskoop

25 Jun - Zondag 25 Juni 2017 Deze unieke hardloopwedstrijd door de polders en kassen van Boskoop moet je gewoon een keertje hebben meegemaakt! Nederlandse topper Maureen Koster zal  het startsein geven. Op zondag 25 juni 2017 vindt de eerste Garden Plaza Bentwoudrun plaats.


Lees meer »

Oranjeloop Ter Aar

23 Apr - Zondag 23 April vind deze leuke loop plaats in Ter Aar, zien wij je daar? Programma RUNNERS – 500 meter (t/m 6 jaar), start: 10.30 uur, €2,50 inschrijven (voorinschrijving mogelijk) – 1500 meter (t/m 9 jaar), start: 10.


Lees meer »

Reeuwijkse Plassenloop 18 mrt 2017

18 Mar - Het start- en finishgebied is aan de Reeuwijkse Houtwal in het recreatie-gebied ‘De Reeuwijkse Hout’ in Reeuwijk . Dit is op 500 meter vanaf de A12 (afslag 12). Volg de borden richting ‘De Reeuwijkse Hout’.


Lees meer »

hardlooptrainingen Bodegraven

18 Mar - Start zaterdag 18 maart 9.15 uur, doe jij ook mee? De eerste proefles is gratis! Meld je aan of klik voor: meer info.


Lees meer »

12