Trecho teamrun12 November 2017

De Trecho team run marathon loop je dus niet alléén... dat doe je met twee teammaatjes! Elk teamlid loopt 2x een ronde van 3,5 km. Het parcours loopt over een deel van Het Lint, onderdeel van het Máximapark.

Start, finish en wissels zijn naast het DESTO paviljoen op sportpark De Vryheit in Vleuten. Schrijf je in als mixed-team, dames- of herenteam. Ga de uitdaging aan en probeer bijvoorbeeld straat-, bedrijfs- of familieteams samen te stellen.

Programma TrechoTEAMrun 12 november
- vanaf 09.30 afhalen startnummers
- vanaf 09.30 na-inschrijving TrechoTEAMrun
- 11.00 start TrechoTEAMrun
             -14.30 einde

Parcours/afstanden Parcours: Het Lint, onderdeel van het Máximapark in Vleuten (gemeente Utrecht) Start/finish/wissels: naast het DESTO paviljoen, sportpark De Vryheit, Componistenlaan 1, Vleuten Teams: een team bestaat uit drie lopers (mixed-team, dames- of herenteam) Afstand: als team loop je samen een halve marathon, elk teamlid loopt twee rondes van 3,5 km Inschrijving In totaal kunnen maximaal 100 teams inschrijven voor de TrechoTEAMrun. Wacht dus niet te lang!

Voorinschrijving: - open t/m 6 november - € 22,50 per team (incl. € 2,50 donatie stichting Vrienden van het Máximapark)

Na-inschrijving: - 12 november vanaf 9.30 uur in het DESTO paviljoen - € 30,- (incl. € 2,50 donatie stichting Vrienden van het Máximapark) 

inschrijven: trechoteamrun