HOKA testdagen Bodegraven11 September 2017

Beste loper,

Heb jij ook weer zin om te gaan hardlopen? Of ben je zelfs al weer begonnen?
Dan hebben wij iets unieks voor jou om te testen:
HOKA ONE ONE hardloopschoenen met ultieme demping!
MARSHMALLOW: super dik en lichte middenzool met maximale demping en minimaal gewicht. De excellente shockabsorbtie en sublieme comfort zorgen voor een WOW effect.
META-ROCKER GEOMETRY (THE ROCKING CHAIR) de schommelstoel technologie geeft een vloeiende beweging van hiel naar teen en ondersteund de natuurlijke afwikkeling van de voet.
 ACTIVE FOOT FRAME (THE BUCKET SEAT)  Je voeten zitten diep in de schoen daardoor heb je veel stabiliteit en ondersteuning vanuit de schoen zelf.

Nieuwsgierig?
Kom dan gezellig in de week van 11 t/m 16 september naar De Hardloopwinkel te Bodegraven! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats!
Het team van HOKA neemt voor zowel dames als voor heren verschillende schoenen mee, die je een paar dagen mag proberen en testen en lekker thuis op gaan trainen.

Als borg vragen wij hiervoor €120,- (gepast in contanten). Als voorwaarde dien je de schoenen in de oorspronkelijke staat (schoon) terug te brengen. De uiterlijke inleverdatum van de HOKA’s is zaterdag 16 september 2017 om 16:00 uur.

HOKA clinic
Op woensdagavond 13 september om 18:15 uur beginnen wij met onze uitleg over HOKA One One. Wij sluiten de avond gezamenlijk af met een test run.
Na afloop is er een mogelijkheid om de schoenen mee naar huis te nemen, om deze een paar dagen te proberen.
Wil je aanwezig zijn op deze unieke avond? Dat kan natuurlijk! Meld je dan aan door ons een e-mail te sturen naar: bodegraven@dehardloopwinkel.nl

Wij hebben de volgende gegevens van je nodig:

Voor –en achternaam:
Schoenmaat van jouw huidige hardloopschoenen:

Na de aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van jouw inschrijving.


Je kunt De Hardloopwinkel Bodegraven vinden op het volgende adres:

Doortocht 3a
2411DS Bodegraven

Wij hopen jou komende week of anders op woensdagavond 13 september te zien in De Hardloopwinkel Bodegraven!

Met sportieve groeten,
Peter, Eva, Henri en Kayleigh