Start to Run Now in Boskoop10 April 2017

Bereid je voor op de BentwoudRun. ?Start to Run Now! Misschien twijfel je al langer, stel je andere prioriteiten, zit de bank nog te lekker en stel je het alsmaar uit?

Dan is dit nu je kans! Onder het motto ‘Start to Run Now!’ organiseert AV‘47 uit Boskoop een loopcursus voor iedereen die wil starten met hardlopen. Het doel van de cursus is om met elkaar de 5 km te lopen tijdens de eerste Garden Plaza BentwoudRun op 25 juni a.s.

De cursus start op 10 april en duurt precies 11 weken. Wil je lekker sporten, je fitter voelen, afvallen, nieuwe mensen ontmoeten en in groepsverband actief bezig zijn, schrijf je dan nu in voor ‘Start to Run Now!’ De kosten bedragen 45 euro, inclusief de inschrijving voor de BentwoudRun.

Training en locatie De eerste training is op maandag 10 april 2017. Vervolgens staat twee keer per week de trainer voor je klaar: op maandag en donderdag. We trainen van 19.30 uur tot 20.30 uur met een uitloop naar 20.45 uur. Na afloop drinken we koffie en thee met elkaar in het clubhuis van AV’47. Onder professionele begeleiding ga je spelenderwijs werken aan je conditie. In 11 weken tijd bouwen we de loopafstanden en je conditie langzaam op, zodat je eind juni goed in staat bent om 5 km hard te lopen. De trainer geeft je tips over looptechniek, je houding en hoe je blessures kunt voorkomen. De training start op de atletiekbaan van AV’47 in Boskoop maar we gaan ook zeker gebruik maken van de paden in het Bentwoud.
Tijdens de trainingen blijven we als groep bij elkaar en iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen. We raden je aan om goede sportschoenen en sportkleding te dragen tijdens de training.
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

start to run