Podotherapeut meeloopdag medewerkers Hardloopwinkel04 April 2017

In het kader van een fijne samenwerking en goede doorverwijzing naar de juiste specialist, liepen Eva en Peter van DeHardloopwinkel in Bodegraven een dagje mee met podotherapeut mevr. G. Heijgele van voetmedischcentrumheijgele uit Woerden.

In de centrale hal van het Hofpoort ziekenhuis in Woerden bevind zich deze mooie praktijkruimte.

Het was een leerzame dag voor de medewerkers van De Hardloopwinkel en goed om te zien wat een uitgebreid vak en specialistenwerk dit is.

Er kwamen deze dag patienten met diverse en zeer verschillende klachten. Zo was er o.a. een patient die met hardlopen last had van shinsplints, een patient met heup en voorvoetklachten en een diabeet, die ter controle van zijn voeten kwam. Daarnaast komen er in de praktijk ook veel kinderen en volwassenen met sportblessures , mensen met reuma door de goede samenwerking met de Maartenskliniek en mensen met overbelastingsblessures aan de voet, knie, heup en rug, waarbij de expertise bij mw Heijgele ligt in de complexe klachten.

   
Podotherapeut mevr. Heijgele

 
Podotherapeut mevr. G. Heijgele kan door middel van haar vele jaren van ervaring, uitgebreide opleidingen en diverse meetapparatuur iedereen van gedegen advies voorzien. Niet alleen de voeten maar het gehele lichaam werd onderzocht en bekeken waarbij de voet- en/of bewegingsklacht echt centraal staat. De juiste zolen zorgen voor pijnverlichting, extra ondersteuning, correctie en stabiliteit. Voor meer informatie over dit specialisme kunt u terecht op de website www.vmch.nl

De medewerkers van De Hardloopwinkel kunnen u na deze dag prima doorverwijzen bij sportblessures en zijn een heel stuk wijzer geworden over dit bijzondere specialisme!

Heeft u vragen over een klacht of hardnekkige blessure? dan kunt u ook 1x permaand op het gratis spreekuur van mv Heijgele terecht in De Hardloopwinkel Bodegraven op de doortocht 3a.

"Wat je doel ook is"
groeten Peter en EvaBewarenBewarenBewaren