Wie zijn wij Bodegraven

Bodegraven
De Hardloopwinkel in Bodegraven is sinds 2004 een begrip in de regio en heeft ruim 200m2 winkelvloer. In onze winkel maken wij een loopanalyse om tot het perfecte paar hardloopschoenen voor jou te komen.
Alle grote runningmerken zoals o.a. Asics, Craft, Nike, Brooks, Saucony, Mizuno, New Balance en zelfs Hoka zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Ieder seizoen worden deze collecties vernieuwd en/of uitgebreidt. Een hoop van deze artikelen wordt door ons zelf getest op pasvorm, comfort en functionaliteit, zodat we ook weten wat we verkopen.

Boven links: Henri
Boven rechts: Kayleigh
Onder links: Peter
Onder rechts: Eva

Het team van medewerkers in Bodegraven is vakkundig en geschoold, maar ook zelf "besmet" met het loopvirus. Wij kunnen je helpen met al je vragen over hardloopschoenen, blessures, hardloopkleding en -accessoires. Of je nou 5km of 40km loopt, elke prestatie is er 1!

MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN?

Peter Kooijmans
Is aangesteld als de nieuwe filiaalmanager in Bodegraven, komt uit Rotterdam en zijn grootste passie is hardlopen. Iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt!
"Ik kwam een paar jaar geleden binnen bij de Hardloopwinkel Rotterdam en ging weg met een paar hardloopschoenen, waar ik een paar maanden later mijn eerste marathon Rotterdam op liep. Als vaste klant bij De Hardloopwinkel heb ik de laagdrempeligheid en het praatje altijd erg fijn gevonden. Dit is ook wat ik wil uitstralen in de winkel in Bodegraven. Ondertussen heb ik 5 marathons op mijn naam staan, dus genoeg gespreksstof!"
Ik schrijf ook een blog over mijn hardloopervaringen met mijn loopmaatjes van de Half Crazy Runnerscrew  
blog peter


Eva Jansen, ( links tijdens Linschotenloop 2015 )
Is mede-eigenaresse en verkoopadviseur in de winkel op de Doortocht in Bodegraven. Part-time op de werkvloer aanwezig want buiten de verkoop doet zij ook nog vele andere zaken voor de winkels, zoals administratie. Het hardlopen is al jaren een grote hobby van haar, kleinere afstanden liggen haar het best en de gezelligheid van trainen met anderen vind zij belangrijk. Zo traint ze iedere maandagmorgen met een groep bij trainster Nel in Nieuwerbrug, lekker intervallen en doordeweeks nog rondjes om Bodegraven van maximaal 10km. Op leuke en bijzondere loopjes zul je haar en haar vriendinnen zeker tegenkomen. Voor goed advies en vooral ook op het gebied van de nieuwste trends kun je bij haar altijd terecht!

Henri Jansen
Henri is mede-eigenaar van de winkel in Bodegraven en heeft jarenlange ervaring in de hardloopbranche. Ooit begonnen als vertegenwoordiger van het bekende merk Asics, waar hij nog de bekende hardloopschoenen A6 en 111 verkocht aan de winkeliers in Nederland. Deze ervaring en kennis voert hij nu uit in de praktijk op de winkelvloer. Zelf door een versleten knie en bijbehorende operaties niet meer kunnen lopen (Marathon Rotterdam heeft hij wel al op zijn bucketlist staan gelukkig), sport hij nu veel in de sportschool.
Altijd in voor een bakkie en kletspraatje, zo zul je hem regelmatig tegenkomen in de winkel in Bodegraven.