Trailgroep The Wolfpack06 Maart 2017

Vanaf maandag 06 Maart 1800 uur zal er het startschot gegeven worden van de Wolfpack Trailrunning. In samenwerking met Reinvitaal wordt er een trainingsprogramma aangeboden waarbij alles Trail en OCR ademt. Leader of the pack -Mark Westerhold- neemt jullie wekelijks mee op avontuur door de mooiste natuurgebieden van Den Haag. Iedereen is welkom om aan te sluiten! Wees wel voorbereid op een uur lang zweet, viezigheid, afzien en… natuurlijk de befaamde wolvengehuil hoort erbij. #HOWWLLLLL!

Binnen Trailrunning dient er sprake te zijn van een vitale houding, waarbij er een zekere mate van rompstijfheid is, gecombineerd met een stevige afzet. Alle aandacht zal er vanuit de Wolfpack zijn om het lichaam als een compleet beweegketen in te zetten. Vanwege de natuurlijke hindernissen, diverse hoogtemeters en tempowisselingen worden er verscheidene energiesystemen aangesproken, waardoor elke training als intens wordt ervaren.
Een beleving die je niet wilt missen!

Naast het goed aanvuren van de juiste spiergroepen gedurende Trailrunning is passend schoeisel eveneens uitermate belangrijk. Neem hiervoor is een kijkje bij De Hardloopwinkel Den Haag – een begrip binnen de hardloopwereld. Zij staan paraat om gerichte adviezen te geven ten aanzien van de juiste trail- of hardloopschoenen.

http://www.dehardloopwinkel.nl/

Praktische info:
Op de locatie van Reinvitaal ligt een inschrijfformulier klaar of laat een bericht achter op de website van Reinvitaal.nl. Start is maandag 06 maart 1800 uur, locatie Tripstraat 299. Voor nu is de actie geldend, een 10-rittenkaart voor 50 euro. Dat is slechts 5 euro per training! Een unieke kans om kennis te maken met wondere wereld van Trailrunning.

Voel je vrij, voel je wild, voel je trail! Welkom bij de Wolfpack