Wie zijn wij Leiden

Leiden

De Hardloopwinkel Leiden is gevestigd in de Sint Jorissteeg in Leiden.

Onze topadviseurs:

Marcel Wierenga runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Marcel  loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L tc in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden waaronder ook veel trailrunning. 

Een aantal wedstrijden die Marcel gelopen heeft, zijn:
* 4 x marathon van Rotterdam (beste tijd 2:59:04)
* 3 x marathon van Amsterdam
* 1x marathon van Hoorn en Meerssen
* Ultra Trail du Mont Blanc, TDS 119km 7200 hoogte meters 31 uur 57.
* 6x Olne Spa Olne 65km in de Ardennen
* Ronde van Vlaanderen 50km
* 2x 60km van Texel
* 6 uurs loop Den Haag 63 km
* Swiss Alpine Marathon 78 km 2300 hoogte meters
* 2x Trail val d'heure 56 km 1800 hoogte meters Ardennen

Marcel Wierenga

Steve Klink is bedrijfsleider van De Hardloopwinkel Leiden. Eind 2008 is hij begonnen als verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. In april (2016) heeft Steve voor het eerst een marathon gelopen in Rotterdam. Hij deed hier 3 uur en 26 minuten over. Steve loopt ook regelmatig kortere afstanden. Steve heeft zijn CIOS-diploma behaald. Door deze opleiding weet hij veel van blessures en spieren. 

 Steve Klink

Niels Ravensbergen
is verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. Niels heeft de opleiding filiaalmanager afgerond. Tijdens zijn studietijd is hij begonnen met werken bij De Hardloopwinkel. Niels is jarenlang lid geweest bij Leiden Atletiek, maar traint momenteel zelf. Zijn favoriete afstand is 5 kilometer. Hij loopt hier ongeveer 19 minuten over.

Niels Ravensbergen

Jasper Boot
 is verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. Jasper loopt zes keer in de week hard en traint bij Bram Wassenaar bij Leiden Atletiek. Jasper zijn favoriete afstand is 5 kilometer. Hij doet circa 15 minuten en 50 seconden over deze afstand. Je bent bij Jasper aan het goede adres als je advies wil over trainingsschema's, voedingsadviezen en om te weten op welke schoenen jij het beste kunt hardlopen. Ook vindt Jasper het leuk om een praatje met je te maken.

Jasper Boot
BewarenBewaren