Hardloopevenementen Noordwijkerhout

Noordwijkerhout

Start to Run Noordwijkerhout

06 Sep - Altijd al willen beginnen met hardlopen? Op woensdagavond 6 september start er weer een nieuwe start to run beginnerscursus bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout. Samen is toch leuker dan alleen?  Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op https://goo.


Lees meer »

Starbalm strandlopen

24 Aug - De starbalm strandlopen zijn er weer! Elke donderdag tot en met 17 augustus kun je meedoen met een loopje over het Noordwijkse strand. De afstanden zijn 2,4, of 8 kilometer. Voor ieder wat wils dus!  Kijk op http://www.strandlopen.nl/index.


Lees meer »

10 van Noordwijk

16 Jul - De vijfde editie van de 10 van Noordwijk is op zondag 16 juli 2017  en wordt nog leuker, beter en zonniger. Aanrader voor iedereen die 10 kilometer kan lopen en voor kinderen die zich willen meten met hun leeftijdsgenootjes in de KidsRun.


Lees meer »

Inloopspreekuur sportfysio

06 Jul -  Donderdagmiddag 6 juli is Edward Vink van sportfysiotherapie Noordwijk weer aanwezig om al je vragen te beantwoorden over klachten die tijdens het lopen optreden. Hij is van 15:00 tot 18:00 aanwezig.


Lees meer »

Midzomernacht wandeling

18 Jun -  De zon op zien komen na de kortste nacht in een mooie wandeltocht? Dat kan! Op zondagochtend 18 juni 2017 organiseren wij een wandeltocht door het mooie dorp, duin en over het strand. Start: 4.


Lees meer »

Inloopspreekuur sportfysio

04 May -  Donderdagmiddag 4 mei is sportfysio Edward Vink weer aanwezig voor al je vragen over blessures. Ook neemt hij zijn drukmat mee voor een loopanalyse met drukmeting onder de voet. Mail naar noordwijkerhout@dehardloopwinkel.nl voor een afspraak of kom langs tussen 15 en18..


Lees meer »

De Omloop van Noordwijkerhout

30 Apr - Zondag 30 april is alweer de laatse wedstrijd van het zorg en zekerheid circuit in Noordwijkerhout. De 5 en 10km voeren langs de bollenvelden die volop in bloei staan, en de halve marathon lopers doen ook nog eens de duinen aan. Kortom, een zeer afwisselend pacrcours.


Lees meer »

Bloemenwandeling 29 april

29 Apr -  Deze interessante en kleurrijke wandeling gaat vooral langs de bloeiende bollenvelden. De afstanden zijn 10 - 20 of 30 km. Er wordt gestart vanaf de VVV winkel aan de Dorpsstraat 8 in Noordwijkerhout , tussen 9.00 en 11.00 uur. Deelname 10 km. € 6.00 en 20 of 30 km.


Lees meer »

Inloopspreekuur sportfysio

13 Apr - Donderdagmiddag 13 april is sportfysio Edward Vink weer aanwezig voor al je vragen over blessures. Ook neemt hij zijn drukmat mee voor een loopanalyse met drukmeting onder de voet. Mail naar noordwijkerhout@dehardloopwinkel.nl voor een afspraak of kom langs tussen 15 en18..


Lees meer »

Hollen door de bollen

09 Apr - Zondag 9 april organiseert stichting team Bollenstreek in samenwerking met av de Spartaan hollen door de bollen. Deze stichting is deelnemer aan de Roparun, en zamelt op deze manier geld in voor de stichting Roparun. Deelname voor het goede doel staat voorop bij deze loop.


Lees meer »

Start to run in Noordwijkerhout

08 Mar -  Komende zomer ook lekker in vel? Begin dan met hardlopen. De NSL, De Hardloopwinkel Noordwijkerhout en ervaren looptrainer William Slotboom verzorgen weer een Start to Run.


Lees meer »

Trailrunning bij SIB loopcollectief

26 Feb -  Vanaf februari 2017 organiseert het SIB Loopcollectief uit Hillegom om de maand op de zaterdag of zondag een trailloop. Start om 9.00 uur, ingang Waterleidingduinen bij de Zilk. Zie de data hieronder en op www.sibloopcollectief.


Lees meer »

12