Hardloopevenementen Noordwijkerhout

Noordwijkerhout

Hollen door de bollen

09 Apr - Zondag 9 april organiseert stichting team Bollenstreek in samenwerking met av de Spartaan hollen door de bollen. Deze stichting is deelnemer aan de Roparun, en zamelt op deze manier geld in voor de stichting Roparun. Deelname voor het goede doel staat voorop bij deze loop.


Lees meer »

Start to run in Noordwijkerhout

08 Mar -  Komende zomer ook lekker in vel? Begin dan met hardlopen. De NSL, De Hardloopwinkel Noordwijkerhout en ervaren looptrainer William Slotboom verzorgen weer een Start to Run.


Lees meer »

Trailrunning bij SIB loopcollectief

26 Feb -  Vanaf februari 2017 organiseert het SIB Loopcollectief uit Hillegom om de maand op de zaterdag of zondag een trailloop. Start om 9.00 uur, ingang Waterleidingduinen bij de Zilk. Zie de data hieronder en op www.sibloopcollectief.


Lees meer »

Nederstrandloop

19 Feb -  Zondag 19 februari organiseert #AV-NSL weer de Nederstrandloop, een mooie wedstrijd over 7,7 of 15,5 km door de duinen en over het strand. De start is om 11:00 bij strandplaats #nederzandt in Noordwijk aan Zee.


Lees meer »

10.000 stappenwandeling Noordwijkerhout

04 Feb - Zaterdag 4 februari is er weer een 10.000 stappen wandeling in Noordwijkerhout. De start is om 9.00 bij de VVV, en daarna zal er bij De Hardloopwinkel informatie gegeven worden over het belang van goede wandelschoenen. kijk voor meer info op http://gewichtsconsulentleiden.


Lees meer »

Trailrun AV NSL 2017

22 Jan -  De AV-NSL organiseert op 22 januari 2017 weer een trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk. De start is om 11 uur in het Piet Florisdal, waar ook de finish is. Schrijf je in op www.av-nsl.nl/Wedstrijden/Wedstrijdoverzicht/Trailrun .


Lees meer »

Start to Run 11 januari

11 Jan - Is jouw goede voornemen meer bewegen in 2017? Begin dan met hardlopen! De NSL, De Hardloopwinkel Noordwijkerhout en ervaren looptrainer William Slotboom verzorgen weer een Start to Run.


Lees meer »

Inloopspreekuur sportfysiotherapie Noordwijk

05 Jan - Donderdagmiddag 5 januari komt Edward Vink van sportfysiotherapie Noordwijk weer langs voor het maandelijkse inloopspreekuur. Hij zal aanwezig zijn van 15:00 tot 17:30. Dus heb je vragen? Kom vrijblijvend langs of mail naar noordwijkerhout@dehardloopwinkel.nl voor een afspraak..


Lees meer »

Start to Run Noordwijkerhout

07 Sep - Locatie: De Hardloopwinkel Noordwijkerhout We starten op woensdag 7 september om 9:30 bij de winkel Meer info en inschrijven: www.yakultstarttorun.nl Wat is dé manier om te leren hardlopen? Leren hardlopen kan al in zeven weken.


Lees meer »

SPOC oranje circuit sept. 2016

02 Sep - Vele hardloopfanaten worden aan de start verwacht om aan deze mooie strijd mee te doen. Het decor is altijd gelegen in een prachtige ambiance en de gezelligheid staat altijd voorop.


Lees meer »