Hardloopnieuws Noordwijkerhout

Noordwijkerhout

Samenwerking met Fit & shape Lisse

01 Februari 2018 - De Hardloopwinkel Noordwijkerhout is een samenwerking aangegaan met Fit & Shape in Lisse, leden krijgen een standaard korting op schoenen en kleding van 10% bij ons in de winkel.


Lees meer »

Maak kennis met trailrunning

26 Januari 2018 -  Trailruncursus voor de hardloper die nieuwsgierig is naar trailrunning... Trailrunning is hot. Trailrunning is hip. Steeds meer hardlopers maken de overstap naar trailrunning.


Lees meer »

Fysiotherapie Elsbroek

03 November 2017 - Een nieuwe partner van de winkel in Noordwijkerhout is Fysiotherapie Elsbroek. Fysiotherapie Elsbroek heeft als doel het verlenen van fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit, die doeltreffend en persoonsgericht moet zijn.


Lees meer »

HOKA testdagen Noordwijkerhout

02 Oktober 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 2 t/m 7 oktober naar De Hardloopwinkel te Noordwijkerhout! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats.


Lees meer »

Inloop spreekuur sportfysiotherapie Noordwijk

07 September 2017 - Donderdag 7 september is Edward Vink van sportfysiotherapie Noordwijk weer aanwezig tussen 15 en 18 voor al je vragen over blessures. Kom langs of maak een afspraak in de winkel.


Lees meer »

Op zoek naar snel herstel?

01 September 2017 - Het Compry Recovery systeem –de draagbare masseur– van Herzog Medical biedt een beter en sneller herstel na inspanningen. Sporters die actief trainen en in wedstrijdverband spelen hebben te maken met spiervermoeidheid.


Lees meer »

Samenwerking met Train 4 you en Njoy fitness

01 September 2017 - De hardloopwinkel Noordwijkerhout is op 8 augustus een samenwerking aangegaan met personal trainer Semmy Stigter, die tevens manager is bij sportcentrum Njoy in Noordwijk.   In 2014 startte Personal trainer Semmy Stigter Train 4 You Personal Training.


Lees meer »

Healthclub Prolife Warmond

30 Mei 2017 - Graag stellen we een nieuwe samenwerkend partner van de winkel in Noordwijkerhout aan je voor: Healtclub Prolife in Warmond; Een moderne sportclub waar het behalen van je persoonlijke doelstelling voorop staat.


Lees meer »

Prijswinnares raad en win actie

20 Mei 2017 -  Mevrouw van der Meulen was de prijswinnares van onze raad en win actie die we in de maand april bij Optisport de Schelft in Noordwijkerhout hadden en kwam zaterdag haar cadeaubon twv €25,00 ophalen..


Lees meer »

FunFit Lisse

15 Mei 2017 -  Welkom bij FunFit. De leukste sportaanbieder van Lisse en omstreken! Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van Fitness, Personal training, Bootcamps, Beginners Bootcamps, Small group Trainingen en Voedingsadvies.


Lees meer »

Pop up store in de Schelft

30 April 2017 - De hele maand april mogen wij gebruik maken van de pop up store in de Schelft in Noordwijkerhout. Doe mee met de prijsvraag en win een kadobon twv €25,00. Leden van de Schelft krijgen standaard 10% bij ons in de winkel. .


Lees meer »

Bodybouw, een nieuwe partner van onze winkel

05 April 2017 -  BodyBouw Kracht- en conditietraining verzorgt bootcamps, personal training en boxing workouts voor ieder niveau! Ik geniet ervan om mensen te helpen om gezonder te leven. Het besef dat je écht iets voor iemand hebt kunnen betekenen is de mooiste beloning die er is.


Lees meer »

123