FunFit Lisse15 Mei 2017 Welkom bij FunFit. De leukste sportaanbieder van Lisse en omstreken!

Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van Fitness, Personal training, Bootcamps, Beginners Bootcamps, Small group Trainingen en Voedingsadvies.

Bij FunFit staat alles in het teken van persoonlijk contact. Veel sportscholen zijn inmiddels zo groot dat niemand meer weet wie je bent of wat je doet. Bij FunFit krijgt iedereen eerst een kennismakingsgesprek waarin wij jou leren kennen en jij FunFit leert kennen. Zo weet je precies welke oefeningen je allemaal kunt doen die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Dit is niet alleen met Personal Training maar ook voor de mensen die lekker willen fitnessen. Ons motto "Sporten met een glimlach" komt bij elke training terug. Altijd flink aan de bak maar met de nodige dosis plezier. Want zonder plezier in het sporten houdt niemand het langere tijd vol. Kom snel een keer langs om ons unieke recept te ervaren.

 

 

Leden van de Hardloopwinkel krijgen bij ons in de sportschool 10% korting op zowel de Fitness abonnementen als de Personal trainingen en Bootcamps.