Maak kennis met trailrunning26 Januari 2018

 Trailruncursus voor de hardloper die nieuwsgierig is naar trailrunning...

Trailrunning is hot. Trailrunning is hip. Steeds meer hardlopers maken de overstap naar trailrunning. Wat is nu precies dat trailrunnen? Hoe stoom je jezelf klaar voor een trailrun?

Trailrunning is echt een andere tak van sport dan hardlopen op de weg of baan. Aspecten die tijdens deze trailruncursus aan de orde komen zijn o.a. het lopen op verschillende ondergronden, coördinatie, tredzekerheid, balans, klimmen, dalen, veiligheid en voorbereiding. Bij trailrunning neem je voor lief wat de natuur je biedt, een trailrunner bereidt zich goed voor op wat hij kan verwachten.   

We hebben 4 prachtige locaties gevonden voor de cursus. Hier kun je alles oefenen voor de trails in Nederland de Benelux en geven we tips voor de bergtrails.
Volgende clinics zijn op vrijdagochtend:

26/1 Duindamse Slag, Noordwijk
2/2 Snowworld, Zoetermeer
9/2 Wassenaarse Slag, Wassenaar
Doe je mee?

www.run2trail.nl

De trainers:

Ingrid Achterberg-Kortekaas (1969) 

(ultra)trailloopster met een passie voor de natuur en drijvende kracht achter De Vrolijke Loper. Ingrid is gecertificeerd en gelicenseerd looptrainer 3 (atletiekunie), runningtherapeut (SRTN) en sportrustentrainer (Sportrusten NL). In bezit van geldig reanimatie/AED diploma & EHBO bij sportblessures.

In 2016 finisher Indian Summer Ultra, trail over 100 km, solo. In 2017 deelname aan Zugspitz Ultra Trail (100 km) en Trans Alpine Run (265 km).

 

Judith Mooy (1970)

Trail & marathonloopster Nederland en de Benelux.(diverse Devils trails, Trail by the Sea).

5x marathon Rotterdam. 2018 wordt de Eiger Ultra Trail 51km haar nieuwe doel.

Judith is gecertificeerd en gelicenceerd  looptrainer 3 (Atletiekunie) en is in het bezit van een geldig reanimatie/AED diploma.

Judith verzorgt sinds 5 jaar trainingen bij AAV ’36 voor verschillende niveaugroepen en is

Eigenaar van Athletics and Care, ‘Hardloopbegeleiding voor iedereen’