Hardloopevenementen Rotterdam

Rotterdam

Kom sporten en leer meer over voeding!!

27 Jan - Wil je een gezond gewicht bereiken en fit worden en kan je daarbij best wel wat hulp gebruiken? Dan kan je vanaf zaterdag 27 januari bij Crossfit Ridderkerk meedoen met het Start 2be Fit programma in de Gorzen. Je wordt begeleid naar een gezonde leefstijl.


Lees meer »

Piepschuimlogo crosscircuit

24 Dec - Op 15 oktober, 12 november, 3 en 24 december 2017 organiseert AV Waterweg weer de traditionele crosslopen in het Sterrenbos tussen spoor en Waterweg met start- en finish ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Schenkeldijk.


Lees meer »

SPARK Spijkenisse Marathon

17 Dec - De twaalfde editie van de Spijkenisse SPARK marathon is op 17 december 2017. Inmiddels behoort onze marathon tot de grote evenementen van Spijkenisse en heeft ook op de hardloopkalender van vele lopers een vaste plek veroverd.


Lees meer »

Bruggenloop 2017

10 Dec - Op zondag 10 december 2017 vindt de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam plaats. Het klassieke 15 km parcours van de Bruggenloop gaat over 6 bruggen in Rotterdam waaronder de bekende Willemsbrug en de Van Brienenoordbrug.


Lees meer »

Drechtstadloop 2017

29 Oct - Op zondag 29 oktober staat de elfde DrechtStadLoop weer op de agenda. Een wedstrijd/prestatieloop die niet meer weg te denken is uit het centrum van de oudste stad van Holland.


Lees meer »

Ronde van Noord

30 Sep - Met een vernieuwd parcours en uitgebreider programma dan ooit staat op zaterdag 30 september de Ronde van Noord weer op de kalender. Het programma is ook in 2017 goed gevuld met sport en entertainment en zit bomvol spannende wedstrijden en finales.


Lees meer »

Rotterdam Urban Trail

10 Sep - Op zondagochtend 10 september is Rotterdam hét decor van de tweede Rotterdam Urban Trail. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de unieke ervaring van het stedelijke parcours van ongeveer 10 km. Er is geen wedstrijd element en daarom ook geen wedstrijd uitslag.


Lees meer »

Avondhardloopvierdaagse 2017

28 Aug - Ook dit jaar organiseert atletiekvereniging SPARK weer een Avondhardloopvierdaagse in Spijkenisse van maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus 2017. De te lopen afstanden zijn 5 en 10 km. De jeugd kan 600 en 1200 m op de baan lopen.


Lees meer »

De Ronde van West

15 Aug - De 10e editie van de Ronde van West vindt plaats op dinsdagavond 15 augustus 2017 in Capelle a/d ijssel en beloofd een groot feest te worden. Er zijn verschillende afstanden mogelijk om te lopen: 1, 2, 5 en 10 km, waarbij je grotendeels door de wijk Capelle-West loopt.


Lees meer »

Rotterdam Ekiden 2017

01 Jul - De Rotterdam Ekiden is niet meer weg te denken uit het Rotterdamse landschap van hardloopevenementen. De dertiende editie van de estafettemarathon wordt gehouden op zaterdag 1 juli 2017.  Een ekiden is een Japanse estafetteloop.


Lees meer »

Run For KiKa Rotterdam

25 Jun - In 2017 vindt de 7e editie van Run for KiKa Rotterdam plaats! Ren op zondag 25 juni een afstand naar keuze voor Stichting Kinderen Kankervrij en draag jouw steentje bij aan genezing van kinderkanker.


Lees meer »

10K2017 KRIMPENERWAARD Ronde tafel

17 Jun - zaterdag 17 Juni, loop jij mee voor het goede doel in de Krimpenerwaard ? voor de derde keer in de Krimpenerwaard. Dit evenement betreft een hardloop wedstrijd waar jong en oud aan mee kan doen. Zowel amateur als de professionele hardlopers.


Lees meer »

12