Partners Rotterdam

Rotterdam

Hieronder een overzicht van de partners waar wij mee samenwerken:


Atletiek-/Loopverenigingen     Personaltraining     Fysiotherapeuten/ Medisch    Sportscholen
Atletiek-/Loopverenigingen

CAV Energie (Barendrecht)
Ben jij aan het hardlopen, maar heb jij zo nu en dan de motivatie om dit niet alleen te kunnen doen? Lijkt het jou ook leuk om te trainen op een atletiekbaan? Dan ben jij bij CAV Energie op het juiste adres! Bij deze gezellige vereniging krijg je training van enthousiaste trainers. Wil jij een keer meedoen om de sfeer te proeven? Kijk dan op onze website www.cavenergie.nl

Loopgroep Nesselande (Rotterdam, Nesselande):
Loopgroep Nesselande nodigt je uit om een keer gratis te komen trainen. Vind je het leuk en wil je regelmatig komen lopen bij ons, dan krijg op vertoon van een kassabon van een aankoop bij de Hardloopwinkel €5 korting op de aanschaf van onze knipkaart.
De knipkaart kost €40 en geeft recht op 15 trainingen.
Kijk voor meer informatie over onze loopgroep op www.loopgroepnesselande.nl Tot ziens!

Ik-Loophard (Ommoord/Zevenkamp):
Hardloopclub Ik-loophard! loopt iedere woensdag- en vrijdagmorgen en maandagavond hard. Dit betekent dat onder begeleiding van twee instructrices beginnende lopers inspirerende looptrainingen krijgen. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert op een gezellige, ontspannen en verantwoorde manier toe te werken naar de 5, 10 of 15 kilometerloop. Instromen kan altijd!
www.ik-loophard.nl

EUR-Roadrunners (Rotterdam, Kralingen):
De EUR-Roadrunners is de enige wegatletiekvereniging van Nederland voor studenten die houden van hardlopen. De leden variëren van recreatieve lopers tot competitieve wedstrijdlopers. Hoe fit je ook bent, hoe snel je ook loopt, welke afstand je ook wilt doen, bij de Eur-Roadrunners vind je altijd leden waarmee je samen kunt trainen. De één wil een betere conditie of wat kilo’s kwijt, terwijl de ander weer een half minuutje sneller wil lopen op de 10 kilometer.
www.eur-roadrunners.nl

PAC Rotterdam (Rotterdam, Kralingen):
Eindelijk wat aan je conditie doen? Op zoek naar een leuke groep om in te lopen? Serieus trainen voor de marathon? Of juist de 100 meter? Lijkt verspringen je wat? Of is speerwerpen of kogelstoten iets voor je? Misschien vind je het allemaal wel leuk om eens te proberen... In ieder geval is atletiek een sport voor jou! Bij PAC kun je alle kanten uit. Bovendien gaan sportieve prestaties samen met gezelligheid dus naast de atletiek organiseren we bij PAC ook veel andere activiteiten, zoals trainingsweekenden en feesten.
www.pacrotterdam.nl

Rotterdam Atletiek (Rotterdam, Blijdorp):
Rotterdam Atletiek is een vereniging waar iedereen, van jong tot oud, zich kan bekwamen in de atletieksport. Alle onderdelen worden aangeboden, zowel wat betreft baanatletiek als wegatletiek. Trainingen kunnen gevolgd worden op elk niveau; van recreatief tot topsport.
www.ra.nl

AV MTK (Krimpen aan de Ijssel)
MTK biedt op het gebied van de wegatletiek al bijna 16 jaar een mooi pakket aan mogelijkheden voor de trimmer, die zijn of haar conditie op een ontspannen manier wil bijhouden, maar ook voor hen die verder willen op weg naar een prestatieloop, wegwedstrijd, halve of hele marathon. Voorop staat gezelligheid, persoonlijke aandacht en op een verantwoorde wijze werken aan een duurzame conditie.
www.avmtk.nl

This is running (Fysio & Fitnesscentrum De Rozenburcht)
Door mijn opleiding aan de Sportacademie en jarenlang persoonlijke ervaring met hardlopen kan ik gerichte en verantwoorde trainingen bieden, waarbij het gezelligheidsaspect niet wordt vergeten. Mijn missie is dan ook om iedereen het plezier van hardlopen te laten ervaren. Of je nu een beginner of meer een ervaren loper bent, lopen is van en voor iedereen. In weer of geen weer. Bekijk eens mijn website voor meer informatie!
www.thisisrunning.nl


Fysiotherapeuten/ Medisch:

Centrum Orthopedie Rotterdam (Rotterdam Centrum en Ijsselmonden)

De Hardloopwinkel Rotterdam heeft een nauwe samenwerking met Centrum Orthepedie Rotterdam (C.O.R.). Hierdoor wordt het mogelijk om op het moment dat er sportzolen aangemeten zijn door C.O.R. direct te bekijken welk type hardloopschoen het beste hierbij past zodat de zool het best tot zijn recht komt.
www.co-rotterdam.nl

SMC-Maasstad (Barendrecht)
Naast onze samen werking met C.O.R. Heben wij ook een samenwerking met SMC Maasstad (Sport Medisch Centrum). Waar onze mogelijkheden op het analyseren van de beweging stopt kijken zij verder. Hierdoor zijn wij samen in staat een zo goed mogelijk advies te geven.
www.smc-maasstad.nl

FysiotherapieRotterdam (Rotterdam, Barendrecht)
FysiotherapieRotterdam is een pluspraktijk waar fysiotherapeuten met diverse specialisaties werken. De sportfysiotherapeuten hebben ervaring in het werken met atleten op top- en recreatief niveau. De praktijk is verbonden met de plaatselijke atletiekvereniging (C.A.V. Energie) in Barendrecht, waar tevens op locatie behandeld wordt. FysiotherapieRotterdam beschikt over echo-apparatuur, waarbij specifieke hardloopblessures inzichtelijk gemaakt kunnen worden en de herstelprognose soms nauwkeuriger gegeven kan worden. FysiotherapieRotterdam heeft een nauwe samenwerking met het Sportmedisch Centrum Maasstad in Barendrecht. Voor openingstijden, adresgegevens en verdere informatie kunt u terecht op onze website.
www.fysiotherapierotterdam.nl

Physiomotion (Rotterdam, Centrum)
Physiomotion is een grote fysiotherapiepraktijk in het centrum van Rotterdam op de 2e Sint Janshof 8 - 10. Op de 2e Sint Janshof zijn zeven ruime behandelkamers, waarvan twee ingericht voor bekkentherapie. Er is een ruime fitnesszaal, aerobicsruimte en kleedruimtes met douches.
www.physiomotion.nl

PhysioCare (Rotterdam, Kralingen)
PhysioCare Rotterdam streeft ernaar om meerdere therapie en diensten als manueel therapie, dry-needling en PhysioCamps aan te kunnen bieden voor een betaalbare prijs. Door het intrede van de DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie) regeling vanaf 1 januari 2006 hoeven mensen niet doorverwezen te worden, maar kunnen ze direct en zonder verwijzing de fysiotherapeut raadplegen. Door de intrede van deze regeling streeft PhysioCare Rotterdam ernaar om mensen te helpen en 3 maal per maand een inloopspreekuur te houden waarin mensen vrijblijvend hun vragen kunnen stellen. Deze spreekuren zullen niet alleen in de praktijk plaatsvinden, maar ook op lokaties als winkels en publiekelijke ruimtes in Rotterdam.
www.physiocarerotterdam.com

 Personaltraining:

Hardlopen Helpt (Rotterdam, Nesselande)
Op zoek naar sportkleding en sportschoenen bij de Hardloopwinkel? Een goede start.

Maar heb je ook wel eens nagedacht over de mentale kant van je training?
Hoe zorg je ervoor dat er regelmaat, inspiratie en stimulans in jouw trainingen zit, zodat het lopen niet een kortstondige hobby wordt, maar dat het deel gaat uitmaken van jouw manier van leven.

Ik (Saskia) kan je daarbij helpen! Ik laat je kennismaken met afwisselende en speelse trainingsvormen, bied je technische looptips en begeleid je met een persoonlijk programma bij een verantwoorde conditie-opbouw.

Een goed idee voor jou?
Of misschien een leuk idee om eens een ander in beweging te brengen?
Lastig? Nee hoor! Geef een personal trainer cadeau.

Make a Move (Rotterdam,  Scheepvaartkwartier)
Wat Make a Move uniek maakt is de samenwerking tussen de fysiotherapeuten en de personal trainers. De fysiotherapeuten werken ook als personal trainer of small group trainer. Daarnaast is het mogelijk om afwisselend te trainen met zowel een fysiotherapeut en een personal trainer of in een small group training (groepsles). Achter de schermen wordt afgestemd over mogelijke blessures en persoonlijke doelstellingen zodat een training en/of behandeling naadloos op elkaar aansluiten.

FTPT (Rotterdam, Centrum)
Een bijdrage leveren aan de gezondheid van een mens – dat is één van onze belangrijkste missies. Bij FT|PT laten wij je graag zien dat een gezonde leefstijl je leven positief kan veranderen. Wij vinden het belangrijk dat mensen weten wat ‘gezondheid’ en ‘fitheid’ nou eigenlijk inhouden en hoe plezierig het kan zijn om hier op een eenvoudige maar effectieve manier aan te werken.
Een gezonde leefstijl is bij ons meer dan alleen ‘gezond leven’. Trainen is bij ons meer dan alleen ‘lichamelijke inspanning’. Het moet een beleving zijn, een ervaring op zich – voor zowel de persoon als voor onszelf. Met deze visie motiveren en inspireren wij klanten, zodat zij zichzelf kunnen blijven uitdagen.


Renate van Beek, Rotterdam www.renatevanbeek.nl
Sport and More, Rotterdam www.sportandmore.nu
Do It Sport Gym, Rotterdam www.doitpersonalgym.nl

Sportscholen:
Fit20 Rotterdam, www.fit20.nl
Healthcity Rotterdam Boompjes, www.healthcity-rotterdam-boompjes.nl
Mrs Sporty, Rotterdam, www.mrssporty.nl


Zorg en Zekerheid, op vertoon van Z&Z zorgpas krijgt u 10% korting op uw loopschoenen en een functioneel loopshirt GRATIS