Wie zijn wij Rotterdam

Rotterdam
De Hardloopwinkel Rotterdam heeft een nauwe samenwerking met Centrum Orthepedie Rotterdam (C.O.R.). Hierdoor wordt het mogelijk om op het moment dat er sportzolen aangemeten zijn door C.O.R. direct te bekijken welk type hardloopschoen het beste hierbij past zodat de zool het best tot zijn recht komt.

Naast onze samen werking met C.O.R. werken wij ook samen met SMC Maasstad (Sport Medisch Centrum). Waar onze mogelijkheden op het analyseren van de beweging stopt kijken zij verder. Hierdoor zijn wij samen in staat een zo goed mogelijk advies te geven.

Op de vrijdag is het mogelijk om op afspraak een sportmassage te plannen. Dit bieden wij aan in samenwerking met Massage Studio Los. Kijk op www.massagestudiolos.nl voor het maken van een afspraak.


 


Monique Punt is in 2014 bij De Hardloopwinkel komen werken. In 2007 is Monique 'pas' begonnen met hardlopen, maar sindsdien heeft ze al veel halve & marathons gelopen. Voor 2017 staat de marathon van Rotterdam weer op het programma. Wil jij graag weten welke voorbereidingen je moet treffen voor een hardloopwedstrijd? Dan ben je bij Monique aan het juiste adres!

 Monique Punt

Leon Jacques is sinds mei 2016 werkzaam bij De Hardloopwinkel Rotterdam. Leon is afgestudeerd in vrijetijdsmanagement, maar heeft besloten om een andere weg in te slaan. Momenteel studeert hij Voeding & Diëtiek aan de Haagse Hogeschool. Zelf is hij recreatief loper die voornamelijk voor zijn plezier loopt. Zijn doel voor 2016 was de marathon van Rotterdam; die heeft hij zonder moeite uitgelopen in 3 uur en 36 minuten.

 Leon JacquesBewaren